De deelnemende Horecabedrijven

topPlattegrond

Plattegrond

topDe Til (start/inschrijfbureau, ophalen loopbriefje)

De Til (start/inschrijfbureau, ophalen loopbriefje)

Het gebouw waarin de Til is gehuisvest dateert uit het jaar 1920. De toenmalige functie was de Katholieke jongensschool van het dorp Hamersveld. Pas in 1970 kreeg het gebouw de functie van een jongerencentrum. Onder aansporing van de heer Gradus van den Hengel werd het jongerenwerk in Hamersveld stevig op de kaart gezet. Met name de druk bezochte disco’s waren een enorm succes!

Sinds 2010 hebben de drie bridgeclubs in Leusden De Til als 'thuishonk'.

Hamersveldseweg 30
3833 GR Leusden
033-4941826

info@detil.nl
www.detil.nl

topJapans sushi & grill restaurant Silver River

Japans sushi & grill restaurant Silver River

Silver River is een Japanse ‘all you can eat restaurant’. Dit betekent dat u bij ons onbeperkt kan genieten voor een vaste lage prijs.U kunt bij ons terecht voor een avondvullend diner en genieten van kleine Japanse gerechten zoals sushi en sashimi.

Hamersveldseweg 16
3833 GP Leusden
033-4321433

topCafé De Dikke

Café De Dikke

Als u "trek" hebt in gezelligheid bent u in café De Dikke aan het juiste adres. Voor een borrel, feest, receptie, bruiloft, catering of gewoon een gezellig avondje uit. Wij kunnen het voor u verzorgen. Natuurlijk kunt u bij ons ook een hapje eten. Wij zijn gevestigd aan de gezelligste rotonde van Leusden, direct naast restaurant Hello Again. Voor meer informatie omtrent "De Dikke" en alles wat er te doen is, bekijk onze website.

Zwarteweg 3
3833 AK Leusden
033-4950037

topRestaurant Hello Again

Restaurant Hello Again

In de voormalige dependance van het gemeentehuis van Leusden aan de Zwarteweg 5 (direct naast café de "Dikke") is sinds oktober 2008 geopend Restaurant "Hello Again". Het restaurant is gevestigd op de gezelligste rotonde van Leusden. Het pand is omgetoverd tot een modern en eigentijds restaurant met een HD-tv waarop u presentaties kunt geven, uw eigen foto's kunt weergeven maar ook gezellig kunt karaoke. Gratis WIFi -internetten. En niet te vergeten vooral zomers genieten op de sfeervolle terrassen. De specialiteit van restaurant Hello Again is het gezellige onbeperkt fonduen zoals vlees-, kaas- en visfondue.

Zwarteweg 5
3833 AK Leusden
033 - 494 76 96

topCafé De Swartesteegh

Café De Swartesteegh

Hét gezellige dorpscafé voor jong & oud in Leusden. Binnen in het bruin café is het gezellig vertoeven. Ook buiten op het grote terras is het met mooi weer heerlijk om onder het genot van een drankje gezellig in het zonnetje met vrienden, collega's etc. bij te praten. Het café organiseert frequent diverse activiteiten die u kunt vinden op onze website. U kunt ook bij ons terecht voor uw bedrijfsborrel, feesten en partijen. Neem daarvoor even contact met ons op, dan kunnen wij rekening houden met uw wensen.

Zwarteweg 6
3833 AL Leusden
033-494 1662

topItaliaans restaurant Bianca Maria

Italiaans restaurant Bianca Maria

Bianca Maria is een gezellig Italiaans specialiteiten restaurant. U zult de Italiaanse sfeer goed proeven als u bij ons komt dineren. Ons gehele restaurant ademt de Italiaanse stijl. U zult denken dát u in Italia bent! Daarnaast Verwennen wij u natuurlijk met onze heerlijke gerechten van onze zeer uitgebreide menukaart.

De Biezenkamp 31-33
3831 JA Leusden
033-4951352

topWoonzorgcentrum ’t Hamersveld

Woonzorgcentrum ’t Hamersveld

Midden in Leusden, vlakbij winkelcentrum De Biezenkamp ligt het volledig nieuwe gebouw van woonzorgcentrum ’t Hamersveld.

Het woonzorgcentrum heeft een open en uitnodigende sfeer. Welzijn Leusden organiseert samen met het woonzorgcentrum allerlei activiteiten in clubvorm waaraan u kunt deelnemen.

’t Hamersveld heeft 71 appartementen voor alleenstaanden, echtparen en samenwonenden. Vier appartementen zijn voor tijdelijke opname, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname.

In woonzorgcentrum ’t Hamersveld wordt geen onderscheid gemaakt op basis van geloof.

Asschatterweg 24a
3831 JR Leusden
T (033) 469 28 00
E hamersveld@beweging3.nl
W www.beweging3.nl

topEetcafe Plan B

Eetcafe Plan B

Eetcafe Plan B is een heerlijk ongedwongen plek waar iedereen zich thuis voelt, geen gedoe en waar voor je geld. Eenvoud, laagdrempeligheid, specialisatie en liefde voor het vak, maken de ideale mix, voor dit persoonlijke plan, Eetcafe Plan B.

De Biezenkamp 4D
3831 JA  Leusden
033-4651498

www.eetcafeplanb.nl

topRestaurant Farao

Restaurant Farao

Onze specialiteiten
Zoete spare ribs van de grill
Kapsalon
Shoarma schotels
Gegrilde stukjes vlees
Turkse Pizza

De Biezenkamp 160
3831 JA  Leusden
033-4945053

www.faraoleusden.nl

topChinees specialiteiten restaurant Dragon City

Chinees specialiteiten restaurant Dragon City

Dragon City vindt u het in winkelcentrum 'Biezenkamp' in Leusden. Wij staan met ons team garant zowel een avond gezellig dineren als afhaal. In ons Chinees Specialiteiten restaurant kunt u genieten van gerechten uit verschillende streken van china, onze keuken kent vele specialiteiten die echt uit china streken komt waaronder: Kanton, Sezchuan,Shanghai en Peking. U bent van hartelijk welkom!!!

De Biezenkamp 4F
3831 Ja Leusden
033-4950466

topIndonesisch restaurant Kraton Rosbeijer

Indonesisch restaurant Kraton Rosbeijer

Tien Loedyo Hartono zwaait als formidabele chefkok de scepter over de keuken van Indonesisch Restaurant Kraton Rosbeijer en tovert daarmee de meest heerlijke gerechten op uw bord in een ambiance die zijn wortels heeft in het traditionele landleven op Java, maar stevig is gevestigd in de traditie van een Nederlandse wereldplaats: Leusden.

Hamersveldseweg 57
3833 GL Leusden

033-8871111

www.kratonrosbeijer.nl
info@kratonrosbeijer.nl
www.facebook.com/KratonRosbeijer
Twitter @KratonRosbeijer

Hoofdsponsors

Horecadrive Leusden wordt mede mogelijk gemaakt door: