Bridgeclubs in Leusden

Leusden kent 3 bridgeclubs, Bridgeclub Leusden, Bridgeclub De Deel en Bridgeclub '80. Alledrie hebben ze hun speelavonden in Jongerencentrum "De Til" aan de Hamersveldseweg.
Bridgeclubs in Leusden

Op alle dagen van de week kunt u in clubverband bridgen.

Hieronder vindt u de contactgegevens.

Bridgeclub Leusden

Bridgeclub Leusden

Speelplezier voor jong en oud. Ga nu bridgen!

Wilt u graag bridgen in clubverband? De Bridgeclub Leusden (BCL) speelt op elke dinsdag (19.30 uur) en op elke donderdag (19.30 uur) van het jaar. We spelen 24 spellen in 3 uur. Per seizoen worden er meerdere competities gespeeld.

Wilt u in clubverband gaan spelen, dan bent u van harte welkom. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met:

Marieke Schrijner
06 46 77 16 32
c.schrijner@versatel.nl

Bridgeclub De Deel

Bridgeclub De Deel

Bridgeclub De Deel staat bekend als een heel gezellige club. Er wordt op woensdagavond gespeeld, grotendeels in competitieverband, maar er zijn ook vrije speelavonden. In de zomermaanden ligt de competitie stil, en kan iedere bridger – zonder lid te hoeven zijn of worden – een of meerdere keren mee komen spelen om eens te kijken of het spelen in clubverband bevalt.

Informatie bij de secretaris:

Henny Becks
033 494 18 65
hbecks@hotmail.com

Bridgeclub '80

Bridgeclub '80

Bridgeclub '80 speelt op maandagavond 19.30 uur, meestal in competitieverband. Het wedstrijdelement en de gezelligheid vormen de voornaamste troeven van onze club.
Voor informatie zie onze clubsite www.nbbclubsites.nl/club/24033 of bij de secretaris:

Gonny Meijer
033 461 12 66
a.r.a.m.meijer@gmail.com

Hoofdsponsors

Horecadrive Leusden wordt mede mogelijk gemaakt door: